De winkel is geopend!!

Heel trots om te vertellen dat MAX&mini de deuren heeft geopend, een mooie winkelruimte in het nieuwe mixed store concept van InMiddels gevestigd in het centrum van Middelburg! Natuurlijk werd dit gevierd met een Grand Opening op zondag 3 april. De eerste echte mooie lente dag van het jaar zorgde voor een extra feestelijk tintje. 

MAX&mini

Alle artikelen uit het assortiment van MAX&mini die je online kunt vinden hebben een mooi plekje gekregen in de winkel en zijn hier dus in het echt te bekijken, voelen, ruiken, etc...! Naast de producten van MAX&mini hebben we in de winkel ook nog toffe artikelen van andere mooie merken in de verkoop.

InMiddels

Een heel nieuw concept voor de Zeeuwse stad Middelburg een samenwerking van (nu) 21 ondernemers, met hele diverse disciplines, onder één dak. Je kunt hier terecht voor iets lekkers in de koffie, Juice&Saladebar met fruit en groenten van lokale toeleveranciers, bij de gebundelde winkels en shop-in-shops van super leuke Zeeuwse winkeliers en designers. Voor de uiterlijke en innerlijke mens kom je hier ook aan je trekken o.a. bij de 100% Natuurlijke Haarsalon, in de praktijkruimte voor massages of haptonomie of tijdens een lesje yoga of pilates. Om het plaatje copleet te maken hebben we ook nog een fotostudio en binnenkort Flexwerkplekken, Trainings- / Workshopruimte en kantoorruimte. 

Ik kan niks bedenken waarom je niet een keer langs zou komen??

Foto's o.a. van www.wijzijndestad.com

Andere berichten