MAX&mini product labels

MAX&mini is een lifestyle label voor groot en klein. Interieur-, kinderkamer en textielproducten gemaakt voor 'mini', maar net zo leuk voor 'MAX'.

Nadat ik 10 jaar had gewerkt als interieurarchitect en na 10 jaar ideeën uit te schetsen en materialen te verzamelen heb ik (Hanna) in 2015 de knoop doorgehakt om te starten met het ontwerplabel MAX&mini.

Tijdens mijn zwangerschap en de kraamtijd van mijn kleine, grote inspiratiebron Mick vielen alle ideeën voor een eigen ontwerplabel op zijn plek. En dus heb ik de stap genomen om alle inspiratie voor leuke interieuraccessoires, schattig kindertextiel, lief speelgoed en hippe mode items om te gaan zetten in echte mooie en unieke artikelen.

Alles handgemaakt met veel toewijding en passie en zoveel mogelijk met het achterliggende idee om mooie vintage materialen te upcyclen naar toffe producten. Hierdoor ontstaan unieke producten, in kleine oplage.

 

Hanna Aerts

Onder het label MAX&mini zet Hanna Aerts haar storm aan ontwerpideeën om in producten met een speelse en abstracte touch. Mooie interieur- en modeaccessoires gemaakt van veelal vintage materialen.

Hanna Aerts